Creare hărţi electronice S-57
SevenCs

ENC Tools este o suită de produse software folosite pentru a crea, edita, întreţine şi distribui hărţi - Electronic Navigational Charts (ENC) - în formatul S-57. Programele respective pot fi achiziţionate individual sau ca un pachet complet şi pot fi combinate pentru a construi un mediu perfect de producţie ENC, în funcţie de cerinţele utilizatorului.

Combinaţia de programe ENC Designer, ENC Optimizer şi ENC Analyzer va asigura toate uneltele software necesare întocmirii hărţilor digitale, ca ENC-uri, IENC-uri şi AML-uri. Alte unelte şi plug-in-uri, ca VPF Converter şi ENC Referencer, acoperă toate operaţiunile uzuale de importare a datelor. Mentenanţa post-producţie şi managementul volumelor mari de date cartografice digitale vor fi controlate de modulul ENC Manager din cadrul ENC Designer.

Dacă sunt necesare şi hărţi tipărite, ENC Cartographer oferă o unealtă eficientă şi convenabilă pentru crearea hărţilor pe hârtie din datele cartografice digitale.

Producţie ENC S-57 - ENC Designer

Acest program creează şi întreţine hărţile (ENC) în formatul IHO S-57 rapid şi eficient. Multitudinea de funcţii disponibile permite capturarea, editarea, modificarea şi controlul calităţii datelor ENC, totul într-un sistem de producţie extrem de flexibil. Seturile de date ENC sunt stocate într-o structură logică, similară unei baze de date.

SevenCs ENC Tools
Optimizare ENC S-57 pentru ECDIS - ENC Optimizer

La finalul etapei de producţie a hărţilor electronice (ENC), acestea trebuie să fie optimizate pentru a deveni cât mai eficiente la utilizarea în sistemele ECDIS. ENC Optimizer poate micşora semnificativ cantitatea de date stocate, ceea ce va duce la sporirea performanţei de afişare.

SevenCs ENC Tools
Validare ENC S-57 - ENC Analyzer

Controlul calităţii este important în producerea şi întreţinerea hărţilor electronice de navigaţie (ENC). Hărţile vor trebui verificate pentru conformitate cu standardele, acurateţe şi consistenţă a codării. ENC Analyzer este componenta de validare a suitei ENC Tools şi poate funcţiona solitar sau integrat cu restul programelor ENC Tools.

ENC Analyzer va rula o serie extinsă de verificări pentru a identifica numărul mare de erori care pot să apară în timpul fazei iniţiale de producţie sau în ciclul de întreţinere. Software-ul a fost aliniat la cerinţele Recommended Validation Checks S-58, ediţia 4.0, ale International Hydrographic Organization (IHO).

SevenCs ENC Tools
Broşuri şi alte informaţii

Echipa Ultrans TM este unic reprezentant al SevenCs în România şi poate organiza, alături de experţi SevenCs, sesiuni de instruire cu privire la utilizarea suitei software ENC Tools.


PDF File

Broşură
ENC Designer

PDF File

Broşură
ENC Optimizer

PDF File

Broşură
ENC Analyzer

PDF File

Broşură
Cartographer


Link

Site Producător